Alkusivu

Ajankohtaista

Toiminta

Patsasprojekti

Johtokunta

Galleria


Kurssit ja näyttelyt
Maalahden Taidekerho kannustaa jäseniään taiteen harjoittamiseen, antaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden kehittää taitojaan ja järjestää taiteilijoille mahdollisuuden asettaa töitään näytteille. Vuosittain kerholaiset kokoontuvat viihtymään kursseille ja ohjatuille maalausleireille. Joka vuosi kerholla on näyttelyitä, usein kotikunnassa tai lähiseuduilla.

Knösgården
Perinteisesti heinäkuussa kerholla on suuri myyntinäyttely Övermalaxissa, vanhassa Knösgårdenissa joka on myös kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoinen rakennus. Siellä useimmat aktiiviset jäsenet asettavat esille tuoreimmat teoksensa, m.m. akvarelleja, öljymaalauksia, puuveistoksia, keramiikkaa ja lasitaidetta. Näyttelyssä on myös runsaasti käsitöitä ja kudontatuotteita, joita kylätoimikunnan (Övermalax Byaråd) jäsenet tuovat näytteille.

Matkat
Vuosittain taidekerho on järjestänyt kaksi matkaa - pidemmän matkan esim. Lappiin, ja lyhyemmän näyttelymatkan, useimmiten Vaasaan. Liikunta ja rentoutuminen kauniissa luonnossa, käynnit taidenäyttelyissä ja ennen kaikkea oma luova työ kuuluvat kerhon matkaohjelmiin.


Kerhomme Internetprojektia ovat tukeneet Svenska Österbottens kulturfond, Sparbanksstiftelsen i Malax, Sparbanksstiftelsen i Petalax, Alma-maaseudun kehittämisohjelma ja Maalahden kunta. Heille sydämelliset kiitokset!